South Carolina

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in South Carolina

Onroerend goed te koop in South Carolina

South Carolina bestaat uit 46 graafschappen. Betekent noord met Noord-Carolina, zuid en west met Georgië, terwijl het in het oosten wordt gewassen door de Atlantische Oceaan.

South Carolina is een staat ten zuidoosten van de Verenigde Staten, bekend om zijn subtropische stranden en moerassige eilanden. Charleston, aan de kust, is een historische stad met pastelkleurige huizen, typische zuidelijke plantages en Fort Sumter, waar de eerste schoten van de burgeroorlog werden afgevuurd. In het noorden ligt de Grand Strand, de 60-mijl promenade, beroemd om zijn golfbanen en de badplaats Myrtle Beach.

Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw huis of het kopen van een woning te koop in South Carolina? Als dat zo is, hoopt u waarschijnlijk te verkopen wanneer de markt goed is. Sommige mensen zijn zo van plan om op het juiste moment te verkopen dat ze er opzettelijk tegen zijn, totdat de markt zich tot hen wendt. Niet iedereen heeft echter de luxe om te wachten om zijn huis te verkopen. Vanwege hun omstandigheden moeten ze zo snel mogelijk verkopen. Wat uw situatie ook is, het is nog steeds belangrijk om de onroerendgoedmarkt in South Carolina te kennen. De woningmarkt in South Carolina heeft gelijk, want dit is een geweldige tijd om te verkopen. Gelukkig voor verkopers staat de markt dit jaar aan hun kant.

In feite is dit de laatste 12 maanden geweest en wordt verwacht dat dit de komende 12 maanden zal blijven. Vorig jaar steeg de vastgoedmarkt in South Carolina met ruim 6%. Verwacht wordt dat het volgend jaar met bijna 5% meer zal blijven stijgen. Prijzen zijn nog steeds redelijk genoeg om nieuwe kopers te verleiden tot het kopen van onroerend goed te koop in South Carolina in 2018.

Prijzen in South Carolina bedragen minder dan $ 100.000. Dit is interessant voor zowel de huidige inwoners van South Carolina, als voor mensen in de Verenigde Staten die proberen over te stappen naar een goedkoper deel van het land. Dit betekent dat als u dit jaar uw huis te koop aanbiedt, u een grotere kans krijgt om het niet alleen te verkopen, maar om het voor een geweldige prijs te verkopen. Als u klaar bent om uw huis te verkopen, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u er alles aan kunt doen om er alles uit te halen.

En omdat de vastgoedmarkt voor de staat er voor de rest van 2018 goed uitziet, betekent dit dat u de mogelijkheid heeft om de gewenste prijs voor uw huis te krijgen.

Columbia, de hoofdstad, is een grotere middelgrote stad in de staat South Carolina. Met een bevolking van 134.309 mensen en 80 districten, is Columbia de grootste gemeenschap van South Carolina. Columbia is een militaire stad.

Interessant is dat in Colombia meer mensen wonen die op computers en wiskunde werken dan 95% van de plaatsen in de Verenigde Staten.

Combinerend de percelen van de stad en de gevoeligheid van de universiteitsstad, heeft Colombia echt een aardige combinatie van eigenschappen. Hoewel het geen grote stad is, is Columbia groot genoeg om veel afleiding, kansen en voorzieningen te bieden aan zijn bewoners en aan de duizenden studenten die elk najaar komen. Het is dus de juiste plek voor het zoeken naar onroerend goed te koop in South Carolina.

Het opleidingsniveau van Colombia behoort tot de hoogste van het land. Het inkomen per hoofd van de bevolking in Colombia bedroeg in 2010 $ 25.990, wat een middelhoog inkomen is vergeleken met Zuid-Carolina en het land. Dit komt overeen met een jaarlijks inkomen van $ 103.960 voor een gezin van vier. Columbia is een enorm etnisch gevarieerde stad. Mensen die Colombia naar huis noemen, beschrijven zichzelf als behorend tot een veelheid van etnische en raciale groepen. Het grootste aantal inwoners in Colombia

rapport zijnde wit, gevolgd door zwart of Afro-Amerikaans. Belangrijke voorouders van mensen in Colombia zijn Engels, Iers, Schotten en Italiaans.

Charleston is een andere interessante stad waar jachtbezit te koop is in South Carolina.

Voor het geval u er nog nooit van gehoord heeft, is de onroerendgoedmarkt in Charleston de laatste jaren in brand gestoken. Er zijn meer kopers dan verkopers geweest, de huizenprijzen zijn snel gestegen en op dit moment is er geen teken dat zal veranderen, zelfs met stijgende rentetarieven.

In februari 2018 waren er 2.111 woningen te koop in het district van de drie districten. Dit is afhankelijk van 2.040 vermeldingen in februari 2017 en 1.972 in februari 2016. Het kan zijn dat de verkopers klaar staan ​​om in contact te komen met een groep enthousiaste kopers.

In februari van dit jaar namen de huizen gemiddeld 61 dagen om een ​​geaccepteerd aanbod te krijgen, vergeleken met 69 dagen in 2017 en 71 dagen in 2016.

De gemiddelde verkoopprijs voor woningen in het district met drie districten in februari 2018 bedroeg $ 257.500. Dit steeg 7% vanaf februari 2017. De maand februari 2017 zag de gemiddelde huizenprijzen van $ 240.750, met een winst van 1,8% ten opzichte van 2016.

Hoe dan ook, de vastgoedmarkt van Charleston in 2018 zal concurrerend blijven.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 17966

Verkoop Hoeve, South Carolina, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

62,528.74EUR
Verkoop
Hoeve

120.77 m²
Dit is een grote starterswoning, weinig onderhoud en comfortabel. Het heeft vele nieuwe functies, waaronder: Bedrading, sanitair, wasmachine / droger,...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

Verkoop Hoeve, South Carolina, Columbia, Columbia, Columbia

321,839.08EUR
Verkoop
Hoeve

120 m²
goed huis te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB